Bemutatkozás

Móricz Emese

Bemutatkozás

Precision is Love – Thomas Hübl

Még kezdő tréner koromban figyeltem fel arra, hogy minden olyan kompetencia, amelyet felnőttként megtanulunk, csak “békeidőben” működik. Hiába gyakoroljuk be őket, ha stressz alá kerülünk, akkor többnyire ösztönből reagálunk. Egy idő után kifejezetten figyeltem a jelenségeket, és egyértelművé vált, hogy ez egy komoly minta, és izgatott is, hogy vajon mi lehet mögötte? Mi működik akkor, amikor valami nem működik?

Elhivatott, éveken át tartó keresésbe kezdtem, igyekeztem nemzetközileg is elismert szaktekintélyektől tanulni, és mára összeállt bennem az a tudás, amelynek mentén képes vagyok mély, és tartós transzformációs folyamatokat támogatni. A komplex megközelítés alapja a coaching szemlélet, amely a meglévő erősségekre és arra a meggyőződésre épít, hogy mindenkiben megvan a képesség, hogy a legjobbat hozza ki magából. Ezt ötvözöm a neurobiológia és az agykutatás legújabb eredményeivel, a meditációs és kontemplatív technikákkal és azzal a sok-sok gyakorlati eszközzel, amelyet a közel 20 év alatt megtanultam és magamon is kipróbáltam.

Mindenki egyedi és más-más élethelyzetben találkozom vele, és nekem, mint segítőnek az a feladatom, hogy az éppen aktuális szintjén és lehetőségei mentén foglalkozzam vele. Ahogy az egyik, rám legnagyobb hatással bíró tanítóm, Thomas Hübl is mondja: Precision is Love. Ha fejlődni szeretnénk, az első és legfontosabb lépés, hogy elfogadjuk azt, ahol éppen tartunk, és onnan, saját magunkhoz mérten állítsunk fel célokat. Minden megvalósítható, álmodhatunk és meg is valósíthatunk egy radikálisan más életet, amelyben a belső értékeinkkel összhangban élünk és a külső környezetünk is visszatükrözi ezt. Az általam alkalmazott komplex megközelítéssel a vágyaink megvalósíthatók.

 

Egyénileg
Csoportosan

Egyénileg – Csoportosan

 

Life Designer® Coaching

Hatékony és tartós változás elérése, amely az erősségekre és a gyakorlati eszközökre épít, a Life Designer Coaching® módszertan alapján.

Workshop

Az “itt és mostban” felmerülő, sokszor felszín alatti dinamikák tudatosítása, majd megoldások kidolgozása a csoportos coaching eszközeivel.

Előadások

TED-típusú előadások a viselkedésünket meghatározó kollektív sérülésekről és a neurobiológiai felépítésünkről.

+36 20 925 1470

info@emesemoricz.com

+36 20 925 1470

info@emesemoricz.com