Life designer® coaching

Móricz Emese

                               Life Designer®
Coaching

A Life Designer® Coach Akadémia (USA) transzformációs coachokat képez világszerte, és már sok embert támogatott a radikális átalakulásban, amely a felhatalmazáson, az intuíción, az empátián, a kapcsolaton, a tudatos kommunikáción és a szívbölcsességben rejlik.

Vezető filozófiája ezen az igazságon alapul: Mindannyian vágyunk arra, hogy olyan életet éljünk, amelyben ki tudunk teljesedni. A rosszul összehangolt gondolataink, a szokásaink, a hiedelmeink, és az előző (tudatosan vagy tudattalanul kifejezett) tapasztalataink összessége ezt viszont megakadályozza. Az LDC coachok először saját magukon tanulják és tapasztalják meg, hogy hogyan tudnak a belső bölcsességükre támaszkodni a válaszokért és lépésről lépésre megváltoztatni az életüket, és csak utána segíthetnek ügyfeleiknek is ugyanezt megtenni.

A saját belső utazásom szolgált mintaként ahhoz, hogy a klienseimet egy hasonló úton vezessem. Ahogy képes voltam elengedni a még meglévő negatív érzéseimet és a tudattalan hiedelmeimet, amelyek a múltbéli élettapasztalataimból táplálkoztak, új és erőt adó tudatos megerősítések léptek a helyükbe.

A Life Designer® Coaching Akadémián tanított konkrét eszközök és stratégiák a coaching alapvető (ICF) kompetenciáin, a HeartMath szívintelligencia megközelítésén, a pozitív pszichológia és David Cooperrider önbecsülésre uirányuló  munkáján, valamint a Lynne McTaggart, Gregg Braden és dr.Bruce Lipton módszertanán alapulnak.

A fenti stratégiák lehetővé teszik az emberek számára, hogy sikeresen kilépjenek a domináns áldozati szerepből és a reménytelenséggel együtt járó  – Nem vagyok képes rá, mert… vagy Képes lennék, de … paradigmákból. Ezek a belső programok stresszel, túlterheltséggel, önmaguktól való elszakadással és önutálattal is járnak. A Life Designer® Coaching végső célja a felhatalmazás elérése, amely helyreállítja a valódi önérvényesítést, bizalmat, bizalmat, szabadságot és végső soron a tartós átalakulást.

https://juliereisler.com/lifedesign/

 

Ha feliratkozol a hírlevelemre ajándékként elküldöm neked a "Transzgenerációs trauma kisokos" című írásomat

           Workshop

 

+36 20 925 1470

info@emesemoricz.com

+36 20 925 1470

info@emesemoricz.com