Referenciák

Móricz Emese

Referenciák

„Emese támogatása első sorban abban volt kiemelkedő számomra, hogy avatatlan külső szemmel tudott ránézni az életemre és ezen belül is leginkább az üzleti vállalkozásomra. Sokat tanultam tőle konfliktuskezelésről, érdekérvényesítésről és sok lexikális tudást is átadott közös munkánk során, amelyet szinte azonnal gyakorlati tudásként tudtam alkalmazni, meg kell, hogy mondjam: számomra is meglepő hatékonysággal. Minden egyes alkalom amit vele töltöttem, többé és felkészültebbé, tudatosabbá tett, egy olyan világban, ahol a szakmaiság mellett az üzleti készség és az emberi kapcsoaltok minősége nagyon is meghatározó. Ő volt az én „boxedzőm”, aki fel tudott mentálisan készíteni a „ringben” bekövetkező mérkőzésekre.”

Dr. Pónyai Katinka

Dermart Klinika

„Emese már hosszabb ideje támogat coachként. Voltak korábbi, nagyon jó tapasztalataim a coachok munkájáról, de Emese teljesen új irányokat, lehetőségeket tudott megnyitni a közös munkánk során. Vezetőként, pláne női vezetőként sok kihívással szembesültem az elmúlt két évben és az együttműködésünk eredményeként „elakadásokat” tudtam legyőzni, meghoztam és konzekvensen végig vittem nehéz döntéseket a szervezetemben. Tudatosabban figyelek arra, hogy mások álláspontját megértsem, elfogadjam, toleránsabb legyek. Úgy érzem, hogy a változások bevezetésére, kommunikációjára nagyobb figyelmet fordítok.”

Volk Mónika

VELUX, Regional Finance Director

„Azért kerestem meg Emesét, mert több szempontból is válaszúthoz ért az életem, és nem tudtam mit akarok. Ő segített nekem rájönni arra, hogy hogyan keressem meg a válaszokat, amiket legbelül igazából már tudtam. Emellett abban is segített, hogyan valósítsam meg őket. Ami viszont talán fontosabb: úgy érzem, hogy közelebb kerültem ahhoz, hogy a saját utamat járjam.”

B.A. London

„A mindennapok, az elképzeléseink, a neveltetésünk, minden ami körülvesz minket, befolyásolja, hogy kik is vagyunk. Könnyű elveszni a napok nyüzsgésében! Emese segített nekem abban, hogy a magán életemben és a munkámban is megerősödjek, megtaláljam a ‘calling’-om. Segítségével sok belső kérdésemre tudtam választ adni és képes voltam gyökeresen megváltoztatni az életem, kiismerni magamat és a reakcióimat. Emese jókor és jól irányítja a személyes fejlődés ütemezését, tökéletesen felméri amivel foglalkozni kell és mindig lehet rá számítani. Évekig tartó problémákon segített át csak hetek alatt. A közös munkában azt szeretem, hogy reális célokkal és megoldásokkal oldjuk meg azt ami nekem problémát jelent.” 

Cs. L.

Magyarország

„Amikor Emesével találkoztam testileg, lelkileg és szellemileg egy sötét kilátástalan helyzetben voltam. Minden alkalommal rávilágítot arra, milyen egy-egy réteget kell lebonanom azokból a csapdákból, amelyek megakadályozzák a teljesebb, elégedetebb élet megélését. Egyik legfontosabb dolog amit megértettem az az, hogy magamhoz képest fejlődjek, legyek jobb és ne a külső elvárások határozzák meg a személyes életemet. Emese segítsége nélkül nem szabadultam volna ilyen gyorsan vagy lehet sosem. Szerintem mindenkinek szüksége lehet ilyen emberekre mint ő, mert amikor elekadunk, eltévedünk életünk útján – ezt megérezzük, vagy közvetlen embertársaink jelzik – akkor a szakértő, független segítsége elengedhetettlen. Köszönöm! ”

Zsófia

„…A coaching folyamat Emesével keretet és időt biztosított arra, hogy munkámmal kapcsolatos fontos feladatokat átgondoljak és rendszerezzek. Én határoztam meg a témaköröket, beszélgetéseink során ő megismertetett néhány vezetői technikával, tudatosított általam jelenleg is használt módszereket, inspiráló könyveket és videókat ajánlott, folyamatosan a megoldások keresésére és jelenlegi gyakorlatok jobbítására biztatott. Sokkal higgadtabban és tudatosabban dolgozom azóta…”

German István

Logisztikai vezető VELUX Magyarország Kft.

Egyénileg

Csoportosan

Egyénileg – Csoportosan

 

Life Designer® Coaching

Hatékony és tartós változás elérése, amely az erősségekre és a gyakorlati eszközökre épít, a Life Designer Coaching® módszertan alapján.

Workshop

Az “itt és mostban” felmerülő, sokszor felszín alatti dinamikák tudatosítása, majd megoldások kidolgozása a csoportos coaching eszközeivel.

Előadások

TED-típusú előadások a viselkedésünket meghatározó kollektív sérülésekről és a neurobiológiai felépítésünkről.

+36 20 925 1470

info@emesemoricz.com

+36 20 925 1470

info@emesemoricz.com