A Női Napozóból jelentkezem!

Én még emlékszem, hogy volt ilyen, a Lukács fürdő tetején, bár talán, ha egyszer lehettem ott. Ez a Női Napozó sem az a napozó, hanem Háver-Varga Mariann és Bárány Anna podcast műsora, amelybe meghívást kaptunk Takáts Andrea színésznővel, hogy meséljünk a Saját Hajunknál fogva produkcióról.

Libabőrös beszélgetés következik, ahogy hirdetik a műsorvezetők, és valóban, fogtok benne hallani egy meseszép regényrészletet Andi felolvasásában, de a transzgenerációs traumák integrálásának lehetőségeiről, epigenetikáról is és ami még érdekesebb, hogy hogyan lehet az irodalmat ezzel összekötve egy szuper biztonságos teret létrehozni a gyógyuláshoz.

A podcast elején Móricz Emese magyar hangja Emerencia, a perszónám, akiben a perfekcionista énem lakozik. Amikor meghallgattam a beszélgetést, tűnt fel, hogy rettenetesen hadarok az elején, mintha mindent egy szuszra kellene elmondanom. Nem is baj, hogy van lehetőségem így ismegtapasztalni magamat és azt, hogyan hat rám a stressz, tényleg ritka alkalom. Késve értem oda, a város másik végéből siettem egy nagyon viharos napon, a stúdió ideje pedig fixen be volt osztva, így jó negyedórával később tudtunk csak kezdeni. Emerenciát egyébként szeretem, mint bármelyik más karakteremet, de ő a legszigorúbb 😊

A másik háromról írok majd a következő hírlevélben, addig is hallgassátok a Podcastot, amelyet a következő linkek alatt érhettek el:

Spotify – https://open.spotify.com/episode/79tUNlCDfz1gALdR5q31Th

Youtube – https://www.youtube.com/watch?v=XZoMAgEDMLU&t=1878s

Apple podcast – https://podcasts.apple.com/hu/podcast/vend%C3%A9g%C3%BCnk-a-saj%C3%A1t-hajunkn%C3%A1l-fogva-projekt-k%C3%A9t/id1655728469?i=1000617365365&l=hu

És napozzatok, csak óvatosan 😊